Kohteet

Euran kunnan omistamalla vuokrataloyhtiöllä eli Kiinteistö Oy Kauttuanpuistolla on vuokra-asuntoja keskustassa, Kauttualla, Hinnerjoella, Honkilahdella, Kiukaisissa ja Paneliassa eli asuntoja löytyy eri puolilta kuntaa.  Eniten vuokra-asuntoja on Kauttualla, jossa on punatiilisiä kerrostaloja Kauttuan koulua vastapäätä ja ihan Kauttuan liikekeskuksen lähellä. 

Keskustassa on neljä seitsemänkymmentäluvulla valmistunutta peruskorjattua kerrostaloa.  Palvelut ovat lähellä, ainostaan oma sauna puuttuu, mutta uimahalli on vieressä ja saunavuoron voi aina varata.

Vahenojalla on suosittuja rivitaloasuntoja.  Näissä on kylläkin pitkäaikaisia asukkaita ja niitä vapautuu harvakseltaan.  Kaikissa näissä rivitaloasunnoissa on oma sauna.

Kiukaisissa onkin pelkästään rivitaloja.  Niissä asukkaat vaihtuvat vähän useammin, joten niitä on helpompi saada. Samoin Paneliassa on rivitalo, jossa on aika ajoin vapaana asunto.

Hinnerjoella on todella puutetta vuokra-asunnoista.  Muutamia niitä toki on, mutta vaihtuvuus niissä on vähäistä.  Vuonna 2008 rakennettiin uusi rivitalo, mutta siihen tuli vain neljä asuntoa.

Honkilahdella tilanne on sama.  Vapaita asuntoja ei juurikaan löydy, mutta toki asuntohakemuksia otetaan vastaan myös näihin kohteisiin.

Vanhusten asuntoja haetaan Sote-keskuksen kautta.  Vanhuksille tarkoitettuja asuntoja on Kotipiirissä, kunnanvirastoa vastapäätä, Terveyskeskuksen läheisyydessä, Hinnerjoella, Honkilahdella ja Kiukaisissa. 

Euran kunta omistaa myös suoraan muutamia vuokra-asuntoja.  Kauttuan koululla on muutama asunto, Vahenojalla on kaksi rivitaloa, Kiukaisissa on rivitaloasuntoja. 

Kaikkia asuntoja haetaan Asuntotoimistosta.  Sama hakemus käy Kiinteistö Oy Kauttuanpuistolle ja Euran kunnalle.

 

Valtuuston kokoukset videolla

 

Visit Pyhäjärviseutu

Tutustu alueen palveluihin

 

 

Asumaan Euraan

 

Luistarin kotisivu

 

Vesihuoltolaitos - toimintavarmaa vesihuoltoa Tutustu esitteeseemme!

 

MUUTTAJALLE!

 

Euran urheilutalo

 

Epäiletkö koronavirustartuntaa?

Klikkaa tästä

OMA olo

Yhteystiedot

Kiinteistö Oy Kauttuanpuisto

Isännöitsijä
Paavo Hentilä
etunimi.sukunimi@eura.fi
puh. 044 422 4996

Asuntosihteeri
Pirjo Tervo
etunimi.sukunimi@eura.fi
puh. 044 422 4997

Aukioloajat

Avoinna
Ma-pe klo 9.00 - 15.00